Foxx dhe Parris do të jenë pjesë e filmit të ri fantastiko-shkencor të Netflixit

6 Shtator, 2020 - 10:14 pm

Jamie Foxx dhe Teyonah Parris i janë bashkuar kastit të filmit të ri fantastiko-shkencor të Netflixit.

Shkrimtari i Creed II, Juel Taylor ka vendosur të bëjë debutimin e tij si regjisor me filmin, sipas Deadline, i faturuar si një “misteri i butë” ku tre individë (Foxx, Parris dhe John Boyega) hetojnë ngjarje të frikshme mes një komploti qeveritar.

Skenari është shkruar nga Tont Rettenmaier bashkë me Taylor.

Të fundit

Të ngjajshme