“Gratë janë të pabesueshme! Ti nuk thua asgjë, dhe ato kuptojnë gjithçka. Ato të thonë gjithçka, dhe ti nuk kupton asgjë”

30 Nëntor, 2018 - 9:29 pm

Aktori, regjisori dhe producenti i filmit, George Timothy Clooney, jo rrallë herë në intervistat e tij apo fjalimet që ka mbajtur ka ditur të pikasë me shprehjet e tij.

Një shprehje të cilën të gjithë ja mbajnë mend ka të bëjë pikërisht më femrat, me këtë qenie që për meshkujt gjithmonë mbi të gjitha mbetet e vështirë, delikate dhe e pakuptueshme.

“Gratë janë të pabesueshme! Ti nuk thua asgjë, dhe ato kuptojnë gjithçka. Ato të thonë gjithçka, dhe ti nuk kupton asgjë”, kjo është shprehja me të cilën Clooney i cilëson femrat. /KultPlus.com

Të ngjajshme