Horrori i frikshëm Smile arrin në Cineplexx me eventin Horror Night  

27 Shtator, 2022 - 1:57 pm

Cineplexx organizon eventin “Horror Night” me premierën e horrorit Smile ku biletat do të jenë me çmim special prej 3.00€.

Njëri prej filmave të shumë pritur horror po arrin në Cineplexx! Me këtë rast kinemaja organzion eventin Horror Night ku biletat do të jenë me çmim special 3.00€. Ky event do të mbahet në të dy lokacionet e Cineplexx, në Prishtinë dhe në Prizren, duke filluar nga ora 18:00.

Rose është një psikiatre e përcjellur nga diçka që ajo beson se është e mbinatyrshme. Pas një incidenti të çuditshëm me një paciente, ajo fillon të përjetojë fenomene të pashpjegueshme që vetëm ajo mund t’i shohë. Gjatë gjithë filmit, Rose bëhet më paranojake, ajo që po e ndjek është diçka keqdashëse dhe, ndoshta, e mbinatyrshme. Ky horror psikologjik nga Paramount është me regji nga Parker Finn.

Shikoni trailerin, më poshtë, por kini kujdes: Do t’ju tronditë aq shumë sa nuk do ta shikoni më një buzëqeshje në të njëjtën mënyrë.

https://www.facebook.com/cineplexxkosovo/videos/522340076370496

Cineplexx gjithashtu ka organizuar një lojë shpërblyese për t’i fituar dy bileta VIP në eventin Horror Night, ku mund të bëheni pjesë e lojës këtu:

https://www.instagram.com/p/Ci28gvmKqU8/

Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx Kosovo, ndërsa biletat mund t’i bleni përmes aplikacionit Cineplexx KS apo direkt në kinema prej orës 15:00.

Të ngjajshme