Jim Carrey thuhet se do të kthehet për “The Grinch” 2

22 Nëntor, 2023 - 3:30 pm

Iant Freakin Robot po raporton se një vazhdim i “The Grinch” është i pashmangshëm dhe se Jim Carrey do të rikthehet në rol.

Publikimi shkruante:

“Jim Carrey po kthehet në Universal Pictures për “The Grinch” 2, duke luajtur edhe një herë krijimtarinë më të famshme dhe më keqtrajtuar të Dr. Seuss.”

Origjinali është 23 vjeç këtë vit. / KultPlus.com

Të ngjajshme