Kate Winslet nderohet me çmimin “Actor Inspiration Award”

15 Shtator, 2017 - 11:15 pm

Kate Winslet, është një inspirim për shumë njerëz dhe tani ka ardhur koha që ajo të nderohet për këtë gjë.

Fituesja Britanike e çmimit Oscar, do ta pranoj çmimin special “Actor Inspiration Award” të cilin e ndanë shoqata e aktorëve në Hollywood. Ky shpërblim ka për qëllim ta nderoj karrierën e saj disa vjeçare si dhe angazhimin e përshkushtuar të aktores në çështjet e bamirësisë.

Çmimi do ti ndahet Winslet-it më 9 nëntor, në qendrën e Artit Performues “Wallis Annenberg” në Beverly Hills. / KultPlus.com

Të ngjajshme