“Shqipe” një serial dedikuar botës femërore nis së shpejti audicionet

15 Dhjetor, 2020 - 5:32 pm

Një serial ekskluzivisht vetëm me personazhe femra do të jetë shumë shpejt gati në duart e publikut.

Telegrafi mëson se një serial i ri i quajtur “Shqipe” është në përgatitje e sipër, dhe do të jetë një serial i dedikuar tërësisht botës femërore.

Zhanri i serialit do të jetë komedi edukative dhe do të trajtojë kontraditat tek gjeneratat e femrave dhe thashethemet mes femrave.

https://www.instagram.com/p/CIsJXp2h6KQ/?utm_source=ig_embed

Po të njëjta burime tregojnë se personazhet e serialit janë një familje shqiptare vetëm me pjesën femërore, pra: gjyshja, nëna e madhe dy vajzat e saj, nga e cila njëra është e martuar dhe tjetra e pamartuar, nusja shtëpisë, dy mbesat dhe kushërirat që do të jenë nga: Shqipëria, Maqedonia dhe Diaspora.

Audicionet do të mbahen në muajin janar të vitit 2021.

Njashtu kuptohet që edhe transmetimi i tij do të fillojë në vitin 2021 si një serial mbarëkombëtar, i quajtur “Shqipe” – një term mbarëkombëtar. /Telegrafi/KultPlus.com

Të ngjajshme