Sot shpallën nominimet për çmimet Oscar 2019

22 Janar, 2019 - 9:27 am

Akademia e Arteve dhe e Shkencave në Shtetet e Bashkuara do të zbulojë sot nominimet për çmimet Oscar 2019.

Nominimet do të shpallen në Teatrin Samuel Goldwyn në Beverlli Hills të Kalifornisë.

Ngjarja – më e rëndësishmja në industrinë e filmit – do të transmetohet drejtpërdrejt në ueb-faqen e Oscar-ëve dhe në mediat sociale, si Facebook, YouTube dhe Twitter.

Përpara se të vinte deri këtu, kanë ndodhur disa gjëra të papritura.

Shumë shpejt pasi është emëruar nikoqir i ceremonisë së ndarjes së çmimeve Oscar, më 24 shkurt, komediani Kevin Hart është detyruar të tërhieqt për shkak të disa postimeve homofobike në mediat sociale, për të cilat më pas ka kërkuar falje.

Kjo ka bërë që Oscar, vetëm një muaj para ceremonisë së dhënies së çmimeve, të mbetet pa një mikpritës zyrtar.

Të fundit

Të ngjajshme