“Të gjithë e thërrasin Rexho”, filmi i vetëm shqiptar që mbështetet nga Agjencia e Filmit në Maqedoni

10 Dhjetor, 2019 - 11:45 am

Është filmi i vetëm nga një regjisor shqiptar që është mbështetur nga Agjencia e Filmit në Maqedoni, ku të gjithë të tjerët janë maqedonas, shkruan KultPlus.

“Të gjithë e thërrasin Rexho”, është film i metrazhit të gjatë dhe debutues për regjisorin Ibër Deari, i cili ka shkruar edhe skenarin, bashkë me skenaristin tjetër Artin Selmani.

Ibër Deari ka treguar për KultPlus për emocionet që i ka sjell ky vendim për mbështetjen e filmit të tij, por sipas tij, është shumë herët të flitet për procedurat në vijim.

“Shpresoj që të gjej mbështetje edhe në shtete të tjera”, ka thënë Deari për KultPlus, i cili poashtu ka thënë se deri te vendimi për vendin se ku do të xhirohet dhe se cilët prej aktorëve do të jenë në këtë film, duhet kohë dhe angazhim. /KultPlus.com

Të ngjajshme