The Bad Guys arrin në Cineplexx me eventin Dita e Familjes më 8 maj ku do të ketë shpërblime dhe aktivitete për fëmijë

6 Maj, 2022 - 3:38 pm
Një animacion i ri nga DreamWorks Animation, bazuar në serinë e librave më të shitur të New York po arrin në Cineplexx më 8 maj, me eventin Dita e Familjes, ku do të ketë shumë shpërblime dhe aktivitete.

Njëri prej filmave të shumëpritur për fëmijë, po arrin në Cineplexx me eventin Dita e Familjes. Ky event do të mbahet në të dy kinematë, në Prishtinë dhe në Prizren, duke filluar nga ora 11:30 ku do të ketë shumë shpërblime dhe aktivitete si facepainting falas, dhe coloring pages.

Sa i përket ngjarjes së filmit, pas një jete grabitjesh legjendare, kriminelët famëkeq Z. Ujku, Z. Gjarpër, Z. Piranha, Z. Pershkaqen dhe Znj. Tarantula më në fund janë kapur. Për të shmangur një dënim me burg, jashtëligjorët e kafshëve duhet të largojnë mashtrimin e tyre më sfidues deri më tani, duke u bërë qytetarë model. Nën mbikëqyrjen e Profesor Marmalade, banda e dyshimtë niset të mashtrojë botën se ata po bëhen mirë.

Gjatë eventit do të dhurohen shpërblime të ndryshme në të dy kinematë.

Në kinemanë në Prishtinë do të dhurohen:

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Timberland

10x Gift Cards në vlerë prej 10€ nga Playland

https://www.instagram.com/p/CdL4Z74IaKT/

Ndërsa në kinemanë në Prizren do të dhurohen:

10x Gift Cards në vlerë prej 10€ nga Playland

https://www.instagram.com/p/CdL4XoloUcB/

Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx Kosovo, ndërsa biletat mund t’i bleni përmes aplikacionit apo direkt në kinema prej orës 11:00.

Të fundit

Të ngjajshme