Zgjedhen filmat më të mirë të vitit 2017 deri më tani

12 Korrik, 2017 - 10:07 am

Edhe pse është gjashtë mujori i parë i këtij viti, sipas Bussines Insider janë disa filma që tashmë kanë marrë primatin si filmat më të mirë për vitin 2017, përcjellë KultPlus.

Performanca e zyrave të arkës nuk tregon gjithmonë nëse një film është i mirë. Disa nga titujt e mëposhtëm nuk kanë të bëjnë me vrasje të mëdha në multipleks, por ka një shans të mirë që do të flasësh për ta shumë kohë pas mbarimit të këtij viti sipas Bussines Insider. Edhe pse është gjashtë mujori i këtij viti ka pasur disa pika të habitshme të ndritshme.

Nga gjigantët si ‘The Fate of the Furious’ dhe ‘Guardians of the Galaxy Vol 2’, për të përfshirë ‘Colossal’, ‘The Lego Batman Movie’, ‘Life’, ‘Split’, ‘John wick: Chapter Two’, ‘Logan’, ‘Get Out’ , janë disa nga filmat më të mirë të vitit deri tani. / KultPlus.com

Të ngjajshme