81 vite nga vënia e gurthemelit të Liceut Kombëtar të Korçës

15 Prill, 2018 - 5:00 pm

Më 15 prill 1937, filantropisti Thoma Turtulli vuri gurin e parë në themelet e godinës së Liceut Kombëtar të Korçës.

Ndërtesa e projektuar u ngrit me shpenzimet e tij dhe kishte të gjitha kushtet e një shkolle moderne të asaj kohe./ KultPlus.com
https://web.facebook.com/photo.php?fbid=10156075163455631&set=gm.1671841696224930&type=3&theater&ifg=1

Të ngjajshme