Empire State Building shkëlqen me ngjyrat e flamurit ukrainas

18 Prill, 2022 - 8:00 pm

Empire State Building, rrokaqielli ikonë i Nju Jorkut, u ndriçua me ngjyrat e flamurit të Ukrainës.

Nisma, në solidaritet me popullsinë dhe forcat ukrainase që po luftojnë kundër Rusisë do të vazhdojë për 15 minuta çdo mbrëmje, pas perëndimit të diellit, deri më 1 qershor.

Shumë shtete kanë ndriçuar ndërtesat e tyre të rëndësishme me flamurin ukrainas, në shenjë solidariteti me atë çka po ndodh në ish-republikën sovjetike. / KultPlus.com

Të ngjajshme