Fotografi e rrallë e Mbretit Zog kur bënte plazh në bregdetin e Durrësit

26 Qershor, 2021 - 11:57 am

Në këtë foto, Mbreti Zog është në bregdetin e Durrësit, duke shijuar rrezet e diellit, në vitin 1925.

Imazhin e ka publikuar Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave në rrjetet sociale.

Postimi i plotë i Drejtorisë së Arkivave

Duke të uruar një fundjavë të bukur në bregdet, bëje dhe ti një foto si Mbret!

Foto origjinale: Mbreti Zog në bregdetin e Durrësit, viti 1925.
( https://fototeka.arkiva.gov.al/…/17107-fotografi-te… )

(foto me ngjyra: përpunim nga Sektori i Promovimit dhe Komunikimit) / KultPlus.com

Të ngjajshme