Sot publikohen fituesit e festivalit të dramës ‘Talia e Flakës 2022’

29 Janar, 2022 - 11:48 am

Sot do të publikohen fituesit e festivalit të dramës ‘Talia e flakës 2022’.

Rezultatet do të shpallen sot nga ora 12:00 në Varg e Vi dhe në Tearin e qyteit të Gjilanit

Festivali i dranës origjinale shqipe ‘Talia 2022’ në Gjilan është mbajtur nga 13-eri më 28 janar në kuadër të manifestimit ‘Flaka e Janarit’./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme