Apartment 197

14 Gusht, 2018 - 2:56 pm

Është një kafe-bar që ndodhet në Pejton-Prishtinë. Për disa vite, Apartmenti mban pozitën e tij si një nga baret më karakteristike në Kosovë.

Zhanret e ndryshme të muzikës gjatë ditës dhe natës, bëhen pasione të njohura për biseda dhe komunikim ndërmjet njerëzve, ndërkohë që ndriçimi i duhur dhe kolltukët e rehatshëm e bëjnë apartamentin një vend miqësor që dallon nga të tjerët.

Shërbimi efektiv, cilësia e menusë dhe argëtimi janë filozofia jonë kryesore e punës. Përderisa bota ndryshon çdo ditë, ne po japim më të mirën për të bërë ndryshime dhe inovacione në lokalin tonë./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme