займ на карту онлайн потребительский кредит

Rockuzinë

18 Qershor, 2018 - 12:30 pm

Rockuzinë është një klub i muzikës dhe restorant në kryeqendër të Kosovës, në Prishtinë.

Nëse jeni të pasionuar pas muzikës rok, ky është vendi ideal për ju. Mund të dëgjoni muzikë të mrekullueshme gjersa shijoni ushqimin tuaj të përgatitur më shumë dashuri dhe stil në kuzhinën e restauronit.

Nën përkujdesjen e stafit profesional të Rockuzinës juve ju mbetët vetëm të shijoni muzikën dhe ushqimin tuaj.

Bashkim Kërqeli, Jericho, Haliband, Asgjë Sikur Dielli, Na, Malda Susuri, Albina Kelmensi, Florent Abrashi, Flaka Krelani, janë vetëm disa nga yjet të cilët mund ti dëgjoni në Rockuzinë./KultPlus.com

Arberia, Vicianum p/n (0.42 mi)
Pristina 10000
043 514 312
www.rockuzine.com
https://www.facebook.com/rockuzine/

Të ngjajshme