займ на карту онлайн потребительский кредит

De-stigmatizimi ndaj të mbijetuarve vjen në formën e diskutimit online

26 Nëntor, 2020 - 3:58 pm

Për rreth 20.000 të mbijetuarë të dhunës seksuale shumë shpesh është konkluduar se janë kategori e stigmatizuar nga shoqëria.

Pikërisht për ta trajtuar këtë temë dhe proceset reformuese, Qendra e Kosovës për Rehabilitimin e të Mbijetuarve dhe Torturës bashkë me Debate Center do të organizojnë diskutim me temën “De-stigmatizimi i dhunës seksuale në Kosovë”.

Diskutimi i cili do të mbahet më 30 dhjetor do të jenë online dhe do të filloj nga ora 17:00.

Ky aktivitet do të organizohet me qëllim të luftimit të stigmatizimit të të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë dhe familjeve të tyre.

Për të marrë pjesë në diskutim plotësoni linkun në vijim:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSehddDSzLd…/viewform… / KultPlus.com

Të ngjajshme