Gastronomët në ndihmë të punonjësve të QKUK-së, dhurojnë 600 pako ushqimore

31 Korrik, 2020 - 10:37 pm

Kryetari i Shoqatës së Gastronomëve të Kosovës, Petrit Kllokoqi, ka bërë të ditur se ata do të shpërndajnë shujta të ushqimit për mjekët e QKUK-së.

“Ne si shoqatë duke parë zhvillimet e ngjarjeve të ditëve të fundit dhe rritjen e numrave të të infektuarve me COVID-19 mbajtëm një takim që edhe një herë t’i bashkangjitemi me ndihmën tonë vijës se parë të frontit”, ka shkruari ai.

Tutje Kllokoqi ka bërë të ditur se për rreth 600 punëtorë të QKUK-së, janë të gatshëm që të sigurojnë ushqimin.

“Ne si Shoqatë e Gastronomëve të Kosovës jemi të gatshëm në koordinim me Mistrinë e Shëndetësisë ti’ ndihmojmë QKUK-së me atë që dimë ta bëjmë më së miri. Për një muaj Shoqata jonë është e gatshme të përgatis shujta për rreth 400 mjekë të paradites dhe 200 të ndërrimit të dytë. Ideja e këtij gjesti simbolik është ti japim një ndihmë kuzhinës të QKUK-së”, ka shkruar Kllokoqi në rrjetin social Facebook.

Postimi i plotë

Pershendetje Kosovë .

Ne si Shoqate duke pare zhvillimet e ngjarjeve te ditëve te fundit dhe rritjen e numrave te infektuarve me COVID-19 mbajtem nje takim qe edhe një herë ti bashkangjitemi me ndihmen tone vijes se pare te frontit.

Ne si Shoqate e Gastronomeve të Kosovës jemi te gatshem ne kordinim me Ministrin e Shëndetsis ti ndihmojme QKUKs me ate qe dime ta bejm me se miri. Per nje muaj Shoqata jone eshte e gateshme te pergadis shujta per rreth 400 mjeke te paradites dhe 200 te ndrimit te dyte. Ideja e këtij gjesti simbolike është ti japim nje ndihme kuzhines te QKUKs.

Nismes tone deri tani i jane bashkangjitur gastronomet e Prishtines qe jane Gizzu grill, DONCAFE, Greatwood, Miqt pun, Star Sun, Che bar, Hotel Sirius, STORIES taste&tell, Lulus, Dar tea room, Momo, Shisha bar Noar, Babel, Dit e nat, Caffez lounge, Casa Cafe, Soma, Miqt taverna, Galery, Bon Vivant, Deck, Trock taverna,Guest,Sushico,Green Protein,Kadare bar&books, Apartamenti, Sette coffee & more, Flamingo lounge, Annex, Çarshia Lounge, n’Katun
Mono

Ju ftojm te gjitha biznesev gastronomike te Kosoves ti bashkohen këtij udhetimi duke e organizuar edhe vet neper komunat e tyre,ndersa ne Prishtine duke na shkruar ne facebook.

Ti dalim ne krah patrioteve te sotit deri ne fund te pandemis

Shoqata e Gastronomeve të Kosovës / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme