Hapet thirrja për përkrahje financiare nga Drejtoria e Kulturës në Komunën e Prishtinës

27 Mars, 2023 - 6:30 pm

Drejtoria e Kulturës në Komunën e Prishtinës ka hapë thirrjen për mbëshetje financiare për OJQ, individë, biznese të cilat kanë në fokus kulturën, shkruan KultPlus.

Më poshtë po ju sjellim njoftimin e plotë të kësaj drejtorie dhe linkun për aplikim.

Drejtoria e Kulturës ka hapur thirrjen për përkrahje financiare për të gjithë OJQ-të, individët, bizneset, programi i punës të së cilëve fokusohet në fushën e kulturës.

Ju inkurajojmë që të aplikoni!

Afati për dorëzimin e propozimeve është deri më 20.04.2023 përmes aplikacionit online, në dispozicion në faqen e internetit të Komunës së Prishtinës http://krs.prishtinaonline.com/

Klikoni në linkun më poshtë për më shumë detaje ./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme