Këtë vit mbahet edicioni i tretë i Festivalit Multikulturor, ‘Gruaja, arkitekte e shoqërisë

27 Maj, 2021 - 5:28 pm

Edicioni i tretë i Festivalit Multikulturor do të mbahet këtë vit më 2, 3 dhe 4 qershor me temë “Gruaja, arkitekte e shoqërisë”.

Festivali Multikulturor organziohet nga organziata joqeveritare “Zëri i Romëve, Ashkalive dhe Egjiptianëve”, transmeton KultPlus.

Qëllimi i këtij festivali është ngritja e vetëdijes rreth fuqizimit, sfidave, paragjykimeve dhe stereotipave që ekzistojnë ndaj grave të komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian.

Përveq aktiviteteve të ndryshme, do të ketë edhe diskutime mbi çështjet që kanë ndikim të drejtëpërdrejtë në shoqëri, me panelistë të ndryshëm nga vendi dhe rajoni. / KultPlus.com

Të ngjajshme