MKRS mbështetë 29 bibloteka komunale

11 Tetor, 2021 - 11:15 am

Bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, nga Pakoja e Ringjalljes Ekonomike, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit mbështet financiarisht bibliotekat komunale përmes memorandumeve të bashkëpunimit, përcjell KultPlus.

Përmes këtyre memorandumeve do të mbështeteten gjithsej 29 biblioteka me nga 3,000 euro për pasurimin e fondit librar.

Buxheti i tërësishëm i ndarë për bibliotekat komunale është 87,000 euro.

Bibliotekat që kanë nënshkruar Memorandumin e Bashkëpunimit janë:

1. Biblioteka e Mitrovicës;

2. Biblioteka e Prizrenit;

3. Biblioteka e Gjilanit;

4. Biblioteka e Pejës;

5. Biblioteka e Gjakovës;

6. Biblioteka e Vushtrrisë;

7. Biblioteka e Podujevës:

8. Biblioteka e Ferizajt;

9. Biblioteka e Drenasit

10. Biblioteka e Skënderajit

11. Biblioteka e Fushë Kosovës

12. Biblioteka e Hanit të Elezit

13. Biblioteka e Junikut

14. Biblioteka e Kaçanikut

15. Biblioteka e Obiliqit

16. Biblioteka e Klinës

17. Biblioteka e Lipjanit

18. Biblioteka e Malishevës

19. Biblioteka e Rahovecit

20. Biblioteka e Shtimes

21. Biblioteka e Suharekës

22. Biblioteka e Vitisë

23. Biblioteka e Vushtrrisë

24. Biblioteka e Komoranit

25. Biblioteka e Kamenicës

26. Biblioteka e Tërstenik

28. Biblioteka e Deçanit

29. Biblioteka e Dragashit. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme