Nisin punimet për rinovimin e teatrit të Mitrovicës

12 Prill, 2024 - 8:57 pm

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit Hajrulla Çeku, ka njoftuar se kanë nisur punimet për rinovimin e teatrit të qytetit të Mitrovicës, “Muharrem Qena”.

Çeku thekson se do të vazhdojnë me investime për përmirësimin e kushteve të punës për artistët dhe publikun.

“Teatri i qytetit të Mitrovicës kishte kushtet më të dobëta nga të gjithë teatrot e qyteteve të Kosovës. Kështu nuk do të jetë më. Punimet për rinovimin e Teatrit të qytetit “Muharrem Qena” kanë filluar”, shkroi Çeku.

“Vazhdojmë me investime anekënd për përmirësimin e kushteve të punës për artistët dhe publikun artdashës”./KultPlus.com

Të ngjajshme