Shtëpia filmike ‘Neopictures’ në nder të ditës së Evropës me thirrje për bashkëpunimi dhe paqe (VIDEO)

9 Maj, 2021 - 5:59 pm

Shtëpia Filmike e animacionit ‘Neopictures’ në ditën e Evropës nëpërmjet një video të shkurtër kanë ndërtuar kontributin ndërshekullor të personaliteteve që dërguan drejt të sotmes dhe të ardhmes së përbashkët Evropiane, shkruan KultPlus.

Në një postim të bërë në faqen e tyre në Facebook shtëpia filmike e animacionit ‘Neopicutres’, kanë njoftuar se për shkak të hapësirës së kufizuar u detyruan të mos i përfshijnë të gjitha personalitetet kontribuuese.

Tutje ata kanë shtuar se pavarësisht rrethanave në të cilën ndodhemi Kosova po nderon Evropën me këtë video. Gjithashtu ata kanë vënë në pah se iniciativa e kësaj videoje është të përqojnë paqen dhe bashkëpunimin në kontekstin njerëzor.

Më poshtë mund të lexoni njoftimin e tyre të plotë:

Gëzuar Dita e Evropës

Shtëpi Filmike e animacionit neopictures (www.neo.pictures) ka ndërmarrë këtë vetëiniciativë për të ndëruar kontriboutin ndërshekullor të personalitetëve tona drejtë të sotmës dhe të ardhmës së përbashkët Evropiane.

Hapësira e kufizua na detyroi që mos t’i përfshijmë të gjitha personalitetet kontribouse, kontribouti i të cilëve, gjithësesi nuk është më pak i rëndësishem!

Pavarësisht rrethanave ku ndodhemi, Kosova nderon Evropën për këtë ditë të veçantë edhe më këtë video simbolike.

Intenca e kësaj video është përçimi i paqes dhe bashkëpunimit në kontekstin njerëzore, prandaj mendojmë dhe besojmë se kufinjtë mes shtetësh janë thjesht orientime kufizuese, dhe/ose iluzione që do të zhdukën së shpejti!

Padyshim e ardhme e ndritshme na pret!

Gëzuar dita e Evropes!/ KultPlus.com

Të ngjajshme