Tendat me produkte artizanale çdo vikend në Prizren

5 Shtator, 2020 - 9:57 pm

Komuna e Prizrenit me rastin e Ditës Botërore të Turizmit, sot në sheshin e dëshmorëve u vendosën 10 tenda, me qëllim të shitjes së produkteve artizanale të punuara nga zejtarët dhe OJQ- të e ndryshme të rajonit të këtij qyteti.

Sipas njoftimit, këto tenda do të jenë të ekspozuara për katër javë, çdo të shtunë dhe diel, si dhe do të jenë të hapura për qytetarë nga ora 17:00 deri në ora 21:00.

Të fundit

Të ngjajshme