“Gruaja është këpucë në sytë e atij që e sheh veten si këmbë, ndërsa kurorë në sytë e atij që e sheh veten si kokë”

5 Gusht, 2020 - 11:45 amIshte ulur një njeri i urtë në mesin e disa burrave, disa prej tyre e hapën temën e martesës dhe grave.
Njëri prej tyre tha:
– Gruaja është sikur këpuca, burri mund ti ndërroj ato sa të dojë, derisa të gjejë këpucën e përshtatshme.
Të pranishmit shkuan pranë njeriut të urtë dhe i thanë:
-Si mendon ti o njeri i urtë për fjalën që tha ky zotëri..!?
Ai tha:
– Ajo çfarë tha ky vëlla, është plotësisht e vërtetë.
Gruaja është këpucë në sytë e atij që e sheh veten si këmbë.
Kurse ajo (gruaja) është Kurorë në sytë e atij që e sheh veten.. si kokë.
Mos e qortoni folësin por kuptojeni se si e sheh ai veten e tij… / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme