#20YearChallenge – “Ajshe” sot dhe dikur nga Grupi Marigona

18 Janar, 2019 - 10:52 am

E premte sot, prandaj duhet patjetër muzikë e mirë.

Meqë shija është relative, ne po e sjellim fillimisht një këngë të veçantë dhe e cila nëse dëgjohet sot, nënkupton që i ka mbijetuar kohës.

“Ku ke ti moj Ajshe, moj te molla” – kësisoj fillon kënga e njohur “Ajshe” të cilën në një edicion festiv të këtij Viti të Ri e ka sjellë Vullnet Sefaja nga grupi Marigona.

Duke marrë shkas prej sfidës së njohur #10yearchallenge, e cila këtyre ditëve ka pushtuar rrjetet sociale, po e sjellim këngën në versionin e para 20-të vitesh, dhe atë në vitin 2019. Kësaj radhe, janë dy dekada, #20YearsChallenge.

Kënga “Ajshe” është rikthyer disa herë ndër vite nga artistë të ndryshëm shqiptarë, por gjithmonë një melankoli na lidhë me grupin Marigona dhe me versionin fantastik të tyre. / KultPlus.com

Të ngjajshme