“Bach is Back”, një koncert ku muzika baroke takon atë tradicionale shqiptare

18 Gusht, 2021 - 5:45 pm

Violonçelisti Redi Hasa, i cili ka zhvilluar karrierën në Itali, do të performojë në një event muzikor ku muzika baroke takon atë tradicionale shqiptare.

“Bach is back” është projekti, i cili tregon për artistin shqiptar, historinë dhe prejardhjen e tij.

Ky event zhvillohet më 19 gusht në komunën Galatone, Itali.

“Muzika baroke takon atë tradicionale shqiptare “Bach is Back”. Një projekt që flet për mua, historinë time dhe rrënjët e mia”, shkruan violonçelisti shqiptar në faqen e tij në Facebook. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme