Donika Gashi ka edhe këngë e hite tjera të moçme (VIDEO)

27 Shtator, 2017 - 6:35 pm

Para pak ditësh, KultPlus e risolli një video të moçme të këngëtares Donika Gashi.

Sot Donika nuk është këngëtare, por megjithatë ia vlen të shkojmë nëpër disa prej këngëve të saj për të kuptuar sa e respektuar dhe e veçantë ishte ajo në kohën kur bënte muzikë, në një kohë krejt të ndryshme nga kjo sot, së paku në sferën e muzikës.

Donika Gashi, motra e aktores Yllka Gashi, pati krijuar edhe bashkëpunime dikur. Produksioni Labia, ky produksion i cili para luftës ishte i fuqishëm me kaseta televizive për festa të ndryshme, ka në bagazh edhe disa incizime të Donika Gashit.

Donika ka pasur edhe këngë të tjera solo, një pjesë e tyre tanimë të harruara por që i takojnë një kohe tjetër, kompozimeve tjera dhe një fryme tjetër në estradë.

Në një kolazh madje e gjejmë Donikën bashkë me Ganimete Abazin dhe me Hatixhen – këngëtaren Ardita Baraku, edhe kjo dikur e famshme me këngë dhe stil provokativ e unik. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme