“Muzikë për Autizëm” të premten në ODA

4 Dhjetor, 2017 - 5:30 pm

“Për shkak që autizmi është veçanti dhe nuk është uniformë e sjelljes njerëzore, ju ftojmë që duke shijuar muzikë poashtu të veçantë të kontribuoni në nevojat e qendrës tonë, për të rritur cilësinë e shërbimeve të nevojshme profesionale”, nisë kështu thirrja nga Asociacioni Nacional i Autizmit në Kosovë, për pjesëmarrje në koncertin “Muzikë për Autizëm”, i cili vjen më 8 dhjetor në Teatrin Oda, shkruan KultPlus.

Kjo natë mbështetet nga Solidar Suisse, e cila si organizatë vërtetë solidare ka ndihmuar çështjen e autzimit për disa vite në matje të nevojave, rritje të vetëdijesimit, mbështetje institucionale dhe profesionale, e veçanërisht është kujdesur që edhe çështja e autizmit të futet brenda sigurimeve shëndetësore.

“Muzikë për Autizëm” sjellë artistët Dritëro Nikqi dh Bledi Boraku, Blerta Kosova dhe TOTON të premten në Oda me fillim nga ora 21:00. Bileta kushton 5 euro./ KultPlus.com

Të ngjajshme