Fondacioni “Sunny Hill” hap konkurs për të rinj nga Kosova për masterklasë në ShBA

15 Janar, 2020 - 2:00 pm


Fondacioni “Sunny Hill” është në partneritet me Institutin e Arteve dhe Inovacionit OCS për të pritur 3 artistë të rinj nga Kosova për një kurs 4-javor dhe masterklasë në Los Angeles – California, përcjellë KultPlus.

Fondacioni “Sunny Hill” është në kërkim të këngëtares, producentit dhe interpretuesit më të mirë të ri në Kosovë.

Nëse jeni midis moshës 13 dhe 17 vjeç dhe besoni se keni një karrierë në industrinë e muzikës dhe tashmë po bëni diçka në lidhje me të, ju duhet të aplikoni këtu. Nëse shkruani këngë origjinale ose prodhoni kopertina të artistëve të tjerë ose jeni një interpretues, mund të shkoni në LA, menjëherë në shkurt të vitit 2020

Pasi të plotësoni formularin dhe të ngarkoni materialet tuaja, tregoni diçka për ju me disa fjalë: pse duhet të zgjedheni për këtë kurs dhe çfarë ju veçon nga të tjerët.

Talentet e reja do të zgjidhen nga Alyssa Lein Smith nga Quincy Jones Productions, Ulla Sjöström nga Musikmakarna dhe Mary Kay Altizer nga OCS Institute of Art and Innovation. Ata do të kalojnë 1 muaj në Los Angeles, 2 javë do ti dedikohen krijimit të shkrimit të këngëve, prodhim, interpretim në Institutin e ri të OCS të Arteve dhe Inovacionit në Westlake Village dhe 2 javë të tjera do të shfrytëzohen në kryeqytetin argëtues të botës në Hollywood të organizuara nga Gezim Gashi i cili do të jetë mentori dhe kujdestari ligjor për 3 fituesit.

 Fituesit do të kalojnë kohën me Alyssa Lein Smith dhe do të ekspozohen në A&R të Quincy Jones Productions, si dhe do të marrin një klasë unike dhe master brenda në industrinë e argëtimit.

Turneu në studio dhe takimi me Rami Yacoub, kantautor dhe producent, hit-krijues për Ariana Grande, One Direction, Demi Lovato. Talentet e rinj të Kosovës do të takojnë Ulla Sjöström dhe Musikmakarna, shkolla numër një e shkrimeve të këngëve në botë, një klasë masteri se si të merrni mjetet dhe njohuritë për të shkruar këngë bashkëkohore.

Afati i fundit për aplikime është 20 janar 2020.

Ky është linku ku mund të aplikoni: http://sunnyhillfoundation.org/project/sunny-hill-foundation-is-looking-for-the-best-songwriter-producer-and-performer-in-kosovo/?fbclid=IwAR0gJF8VvcYRmOksnPDUOtk0pT0diosGbZBDmLq1XjRhiWH60P8O1YT8Ncw / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme