‘If i were a boy’, kënga e Beyonce-s e cila u bë himn i dhimbjes dhe vuajtjes së gruas (VIDEO)

18 Tetor, 2021 - 6:34 pm

”If i were a boy” (Sikur të isha djalë) nga këngëtarja e njohur amerikane Beyonce, u publikua për herë të parë në vitin 2008. Kënga flet për një dashuri të humbur, por që theksi bie në fatin e trishtë e të qenurit grua, shkruan KultPlus.

”If i were a boy”, erdhi përmes zërit të fuqishëm e ikonik të Beyonce-s për tu bërë kështu një himn i vuajtjes dhe dhimbjes së gruas. Kjo këngë, bëri bujë të madhe në skenën e muzikës ndërkombëtare, duke mbetur kështu ndër këngët më të dëgjuara të këngëtares edhe pas 13 vitesh që nga lansimi.

Kënga flet qartazi se nëse ajo do të mund të ishte një djalë, do ta trajtonte partnerin e saj me respekt dhe do ta trajtonte atë si duhet. Ajo ndër të tjera shprehet përmes këngës se burrat nuk e dinë se si ndihet të lëndohesh nga personi që duan.

Në fund të këngës ajo kupton se ka nevojë për një person që e trajton ashtu siç e meriton dhe e vlerëson si një njeri. Dhe kur djali ose burrat të kuptojnë gabimet e tyre do të ishte vonë për ta. Ata do të dëshironin të ktheheshin në kohë për të rregulluar gjithçka.

KultPlus sjell videon dhe tekstin e kësaj këngë.

If I were a boy, even just for a day
I’d roll outta bed in the mornin’
And throw on what I wanted, then go

Drink beer with the guys
And chase after girls
I’d kick it with who I wanted

And I’d never get confronted for it
‘Cause they’d stick up for meIf I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl

I swear I’d be a better manI’d listen to her
‘Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
‘Cause he’s taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy

I would turn off my phone
Tell everyone it’s broken
So they’d think that I was sleepin’ aloneI’d put myself first
And make the rules as I go
‘Cause I know that she’d be faithful

Waitin’ for me to come home, to come homeIf I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I’d be a better manI’d listen to her
‘Cause I know how it hurts

When you lose the one you wanted (wanted)
‘Cause he’s taken you for granted (granted)
And everything you had got destroyed

It’s a little too late for you to come back
Say it’s just a mistake
Think I’d forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrongBut you’re just a boy
You don’t understand

Yeah, you don’t understand, oh
How it feels to love a girl, someday
You’ll wish you were a better man

You don’t listen to her
You don’t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
‘Cause you’ve taken her for granted
And everything you have got destroyed

But you’re just a boy. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme