Këngëtari kosovar në Islandë me këngë kundër racizmit

21 Gusht, 2020 - 2:30 pm

“The Awakening Hymn”, është kënga e artistit kosovar nga Islanda, Jasmin Rexhepi, i njohur me emrin artistik The Great Jazzby.

Kënga ka një tekst të bazuar në fjalët dhe tragjedinë e George Floyd-it dhe është lansuar në ora 18:46 me kohë të Minneapolisit, pikërisht në kohën kur Floyd ishte vrarë, transmeton KOHA.

“The Aëakening Hymn” është projekt i The Great Jazzbyt në bashkëpunim me veteranin e Hollyëoodit, Nick Jameson dhe artistin e talentuar francez Thincoer.

Rexhepi është edhe regjisor. Me filma të metrazhit të shkurtë ai ka marrë pjesë dy herë në Festivalin e Kanës. / KultPlus.com

Të ngjajshme