Kori Siparantum shpërblehet me çmimin kryesor në kompeticionin “The Golden Lime of Tuhelj”

17 Tetor, 2021 - 10:50 am

Kori “SiparantumChoir” në mesin e 14 koreve garuese nga Kroacia, Sllovenia, Bosnja, dhe Kosova, u vlerësua me pikët maksimale 98.33.

Kori u vlerësua nga juria profesionale e përbërë nga: Goran Jerković, Miljenka Grdan dhe Robert Homen.

Kori hyri në top katër koret finaliste dhe morri “Pllakën e Artë” në edicionin e 12-të të Konkursit Ndërkombëtar për Koret “The Golden Lime of Tuhelj” në Kroaci. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme