‘Ku je buza e pa puthur, dashuria ime e humbur’ (VIDEO)

18 Korrik, 2021 - 11:00 am

Elita 5 është pa asnjë dyshim grupi më emblematik i muzikës në Kosovë, veçmas rreth viteve 90-ta, shkruan KultPlus.

Elita 5 ka realizuar një mori këngësh, të cilat edhe sot e asaj dite vazhdojnë të mbesin shumë të kërkuara.

“E urrej shiun”, është një nga hitet e vitit 2014 që ky grup kishte lansuar në treg. Një këngë që flet për dashurinë e zjarrtë por të humbur, lotët e shiun si një element përkujtimi, e në një ditë të tillë me shi kënga përqafon kujtimet e publikut në strofullën e melodive dhe tingujve të veçantë.

KultPlus, këtu ju sjell tekstin dhe videon e kësaj kënge:

Në kitarë teli i këputur
Ndali këngën më të bukur
Por s’e ndali
Shiun në këtë qytet
Ku je buza e paputhur
Dashuria ime e humbur
Në mes të rrugës
Unë po lagem vetë

I harruar si një letër e djegur
Në këtë rrugë pa adresë kam mbetur

E urrej shiun kur bie
Se njëherë ma fiku një zjarr
Një zjarr dashurie
I urrej lotët e mi
Dhe pse ngjajnë me shiun
Që më ndau nga ti

Dashuria ish dikur
Mbet kornizë pa pikturë
Që askund nuk e shoh në mur

I harruar si një letër e djegur
Në këtë rrugë pa adresë kam mbetur

E urrej shiun kur bie
Se njëherë ma fiku një zjarr
Një zjarr dashurie
I urrej lotët e mi
Dhe pse ngjajnë me shiun
Që më ndau nga ti
E urrej shiun kur bie
Se njëherë ma fiku një zjarr
Një zjarr dashurie
I urrej lotët e mi
Dhe pse ngjajnë me shiun
Që më ndau nga ti

Ti ndoshta ishe një rrufe
Që erdhe shpejt (Shpejt)
Dhe kur shkove, nuk e dita, as e di
Por këngën edhe shpresën
I le të treten nëpër shi.

Teksti – Fatmir Muja / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme