Lejla Pula, gruaja e radhës në ngjarjen ‘KultWoman me…’

17 Janar, 2019 - 10:00 pm

KultPlus e fillon vitin 2019-të me një grua tjetër që jep gjithçka nga vetja për artin e kulturën shqipe.

Me datë 23 janar, prej orës 17:00, në Qendrën Informative dhe Kulturore të Bashkimit Evropian në Prishtinë ju ftojmë në mbrëmjen e radhës të ciklit ‘KultWoman me..’, kësaj radhe me Lejla Pulën.

Lejla Pula është një ndër pianistet më të mira shqiptare. Një grua plot finesë dhe një profesioniste e pashoqe, ajo vazhdon ta udhëheqë ‘Chopin Piano Fest’, një festival që i jep shumë çdo vit artit e kulturës në Kosovë. Rrëfimi i saj është më i gjatë, dhe më i mishëruar se kaq.

Ejani me 23 janar, ta dëgjoni këtë rrëfim e ta takoni nga afër Lejla Pulën dhe botën e saj muzikore.

‘KultWoman me…’ është projekt i implementuar nga KultPlus, financuar nga ‘Culture for Change’ – program i Bashkimit Evropian në Kosovë.

Të ngjajshme