Lot në parajsë

11 Mars, 2020 - 3:30 pm

Nga: Eric Clapton
Shqipëroi: Bujar Meholli

A do ta dije emrin tim
nëse do të shiheshim në parajsë?
A do të ishim të njëjtë
nëse në parajsë do të shiheshim?

Më duhet të jem i fortë
dhe tutje të vazhdoj,
sepse e di që nuk i përkas
kësaj parajse.

A do të ma mbaje dorën
nëse do të shiheshim në parajsë?
A do të më ndihmoje të qëndroj
nëse në parajsë do të shiheshim?

Rrugën time do ta gjej
përmes natës dhe ditës
sepse e di që nuk mund të qëndroj
këtu në parajsë…

Koha mund t’ju rrëzojë
koha mund t’ju ulë në gjunjë
zemrën mund t’ua thyejë koha,
a e ke kërkuar këtë, të lutem?…

Përtej asaj dere
shtrihet paqja, jam i sigurt,
dhe e di se nuk do të ketë më
lot në parajsë…

Emrin tim a do ta dije
nëse në parajsë do të shiheshim?
I njëjti a do të ishe
nëse në parajsë do të të shihja?

I fortë më duhet të jem
dhe të vazhdoj
unë nuk i përkas parajsës,
këtu në parajsë, nuk mund të jem… /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme