‘Me gëzim po shkoj në punë, po punoj e qet e lirë’ (VIDEO)

9 Nëntor, 2021 - 9:00 am

Fitnete Rexha është e njohur për shumë këngë të realizuara, e cila për kontributin e saj në muzikë ka edhe titullin “Artiste e merituar”.

Ajo është e njohur për këngët “Te selvitë e Namazgjasë”, “Qënke veshur me të bardha”, “Mu aty tek shtatë zymbylat”, “Dy të bukurat në nji derë” dhe shumë këngë tjera.

KultPlus ju sjell këngën “Me gëzim po shkoj në punë”, këngë kjo mjaft e njohur për popullin shqiptar.

Me gëzim po shkoj në punë
Po punoj e qet e lirë

Faqebardhë e lumja unë
Sa me gaz e me dëshirë

Me shoqet jam vu në garë
Tu kalu normën përditë

Na u dhashtë punë e mbarë
Jemi shembull për të rinjt

Po punoj për vendin tim
Do të ec përher më shumë

Natë e ditë e pa përtim
Faqebardhë e lumja unë

Natë e ditë e pa përtim
Faqebardhë e lumja unë./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme