займ на карту онлайн потребительский кредит

‘Më kalon pranë si një copë akull, nuk mund një puthje ta kujtoj’ (VIDEO)

23 Janar, 2021 - 11:52 pm

Në mesin e viteve të 90’ta, muzika shqiptare kishte edhe një ‘adresë’ tjetër, shkruan KultPlus.

Grupi “Asgjë sikur dielli” kishte nisur rrugëtimin e tyre nën tingujt e parë, për t’u kthyer në një symbol tjetër të muzikës rok në vend me përbërje prej vokalit të Alban Nimanit, kitarës së Bujar Hundozit, timpanes së Fatos Berishës, bas kitares së Labinot Krasniqit dhe tastierës së Faton Dolakut.

Një këngë jo pak e njohur e grupit “Gjurmët”, e që vie edhe nën interpretimin e grupit “Asgjë sikur dielli” është “Mendoja Çdo Gjë Merr Fund Pa Ty”.

KultPlus jus jell tekstin dhe interpretimin e këngës “Mendoja Çdo Gjë Merr Fund Pa Ty”:

Vallë është e mundur
Më kalon pranë si një copë akull
Nuk mund një puthje ta kujtoj
Ishe ti ajo, duket më bëhet
Nuk di çfarë kam sot

Ledhatimet a thua ishin
Dhe ajo ëndërr
Një sheti s’më bie mend
Sa je larg nga unë, sa afër ishim
Të premtoja mrekulli
I marri thosha çdo gjë merr fund pa ty

2X Një grimcë ti një grimcë unë
Kështu fati e do këtë punë

Kthehem rrotull ndonjëherë
Ç’kanë këta njerëz shikojnë në qiell


Ledhatimet a thua ishin
Dhe ajo ëndërr
Një sheti s’më bie mend
Sa je larg nga unë, sa afër ishim
Të premtoja mrekulli
I marri thosha çdo gjë merr fund pa  ty

Një grimcë ti, një grimcë unë
Kështu fati e do këtë punë
Kthehem rotull ndonjëherë, ç’janë këta njerëz ç’shikojnë në qiell. / KultPlus.com

Të ngjajshme