Oh, baba

3 Janar, 2020 - 2:30 pm

Nga: Madonna
Shqipëroi: Bujar Meholli

Është qesharake mënyra
sesi mësohesh me dhimbjen dhe lotët,
një fëmijë beson,
por ti nuk më ke dashur kurrë…

Tani nuk mund të më lëndosh më
sepse unë u largova nga ti,
kurrë nuk kam menduar
se do të mund ta bëja këtë,
ti nuk mund të më bësh të qaj më
si dikur kur kishe forcë mbi mua,
më bëre që mos ta ndjej veten kurrë mirë…

Më duket si dje
kur t’u përgjërova para çizmeve tua
dhe t’u luta që zemërimi yt të marrë fund,
të thashë: “Oh, baba kam mëkatuar!”

Ti s’deshe kurrë të jetosh në atë mënyrë,
as të më lëndosh s’ke dashur,
e pra pse po ikë tani?

Mbase ndonjë ditë
kur prapë të shihemi do të mund të të them,
“Mos u bë mizor,
edhe nëse dikush të lëndon”… /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme