Orkestra Filarmonike e Kosovës mbajti koncertin nën drejtimin e Chris McCarcken

9 Dhjetor, 2022 - 10:42 am

Orkestra e Filharmonisë së Kosovës ka mbajtur koncertin e organizuar në kuadër të fushatës “16 Ditë të Aktivizmit Kundër Dhunës në Baza Gjinore”, të mërkurën mbrëma nën dirigjimin e britanikun Chris McCarcken.

Kjo në mbështetje të Ministrisë së Kutlurës, Rinisë dhe Sportit dhe Ministrisë së Drejtësisë së Republikës së Kosovës.

Më 9 dhjetor 2022, Kori i Filharmonisë së Kosovës, nën drejtimin e dirigjentëve Mary Konstantinidou dhe Hajrullah Syla, do prezantohet në Muzeun e Qytetit të Mitrovicës në kuadër të programit “Filharmonia në lëvizje” prej orës 19:00. Koncerti përkrahet nga Komuna e Mitrovicës. /KultPlus.com

Fotografitë: Arben Llapashtica

Të fundit

Të ngjajshme