“Rroka mandolinën bjeri bjeri bjeri çiftelisë” (VIDEO)

9 Prill, 2018 - 5:00 pm

Po sjellim këngën “Kosovska” të kënduar nga rok grupi boshnjak Bijelo Dugme.

Kjo këngë e cila është kënduar në gjuhën shqipe, vazhdon ende të dëgjohet dhe mirëpritet nga adhuruesit e këtij grupi.

Në vijim gjeni dhe tekstin e kësaj këngë./ KultPlus.com

https://www.youtube.com/watch?v=tKQO0WJo8Xs

Sonte të lutem bëhu gati
Se do të vije vonë pas teje
Hape moj dollapin – zgjedhe ti –
Fustanin më të mirë
Rregulloi flokët bukur
Ashtu moj ti vet si di
Në bystek ven lule bozhur
Dua të jesh ndër të gjitha më e mirë

A e din se të gjithë do të jenë atje
Për ne të dy do të ketë hare
Shkojmë së bashku – një dy tre

Rroka mandolinën bjeri bjeri bjeri çiftelisë
Të gjithë do të këndojmë
Kënga let jehoj
Kënga let jehoj
Çdo gjë mund të jeët Roken-roll

Nëse nëna nuk të lejon
Atëherë gjejë shteg vet si di
Mos u ngut – mos u shpejto
Prit gjersa gjumi e kaplo
Përvjedhu nga kapigjiku
Ruaje fustanin mos e gris
Ke kujdes mos e humb bozhurin
Dua të jesh hej moj si hyjneshë

Të fundit

Të ngjajshme