Shkëlzen Doli, figura me renome botërore rikthehet me koncert në ‘Gjakova Summer Fest’

22 Korrik, 2023 - 9:54 pm

Artisti me renome botërore Shkëlzen Doli, do të përformojë në zemër të Gjakovës, në edicionin e parë të Festivalit “Gjakova Summer Fest”.

Ky festival organizohet për herë të parë në Gjakovë, në qytetin e traditës, i cili gjithmonë ka frymuar shqip.

Festivali do të mbahet tek Çarshia e Vjetër në nënqiellin e hapur, me 8 dhe 9 gusht. 

Ne këtë edicion do të përformojnë artistë të përzgjedhur duke sjellur muzikën më të bukur shqipe.

Nata e parë e Festivalit, më 8 gusht, do të jetë me bileta, të cilat mund të bleni online tek:

www.rave-travel.com

Dhe në qendrat: Gjakovë/ Radio Gjakova

Prishtinë: Rave Office, Rr. Fehmi Agani, Hymja 20 / Kati 3

Natën e dytë të festivalit, do të jetë për të rinjtë dhe hyrja do të jetë gratis./KultPlus.com

Të ngjajshme