Sikur të ishe këtu! (VIDEO)

16 Mars, 2018 - 3:30 pm

KultPlus ju sjellë tekstin e këngës “Wish you were here“ nga Pink Floyd , sjellë në shqip nga Valton Marku

Pra, ti mendon se e dallon Parajsën nga Ferri,
Dhe qiejt blu nga dhimbja?
A e di dallimin mes një shine çeliku dhe një fushe të blertë?
Po të një buzëqeshje nga një shtirje?
A mendon se mund t’a gjesh?
A nuk të shtynë ata që t’i shkëmbeje heronjtë me fantazma?
Hirin përvëlues me pemë? Ajrin e nxehtë me flladin?
Rehatinë e ftohtë me ndryshimin?
Dhe a nuk e shkëmbeve një rol figuranti në luftë për t’u dukur i parë në kafaz?
Sa do doja, sa do doja të ishe këtu.
Ne ishim dy shpirtra të humbur që pluskonim në akuarium, vit pas viti,
Që vraponim te i njëjti shesh i njohur – çfarë gjetëm?
Po ato frikëra të vjetra.
Sikur të ishe këtu! /KultPlus.com


Të fundit

Të ngjajshme