Hesht Enverushkë, unë jam shqiptar Kosove!

25 Maj, 2019 - 9:30 pm

Nga Marin Mema

Unë jam shqiptar Kosove sepse stërgjyshërit e mi kanë dhënë shpirtin për ketë vend. Unë jam shqiptar kosove sepse stërgjyshërit e mij nuk shihnin kufij mes Shqiperisë. Unë jam shqiptar kosove sepse e kam njohur çdo element të masakrave të tmerrshme të bëra mbi vëllezërit e motrat e mija kosovare!

Unë jam shqiptar kosove sepse respektoj Haxhi Zeken, Hasan Prishtinen, Isen e madh, Azem e Shote Galicen, Sulejman Vokshin, Idriiz Seferin, Bedri Pejanin, Ahmet Deline, Shaqir Smaken e shumë të tjerë.

Ata janë heronjë për mua!! Ata kanë një gjak me mua!!! Unë jam shqiptar kosove sepse Adem Jashari, Zahir Pajaziti e shumë të tjerë, luftuan për të njejtin flamur, sepse në shpirtin e tyre ishte i njejti vrull si burrat e qemoti !!!

Unë jam shqiptar Kosove sepse kurrë nuk do të pranoj që historinë të ma bëjë ndonje burracak Enver apo Enverush, sido u quajt, Albert , Hashim apo diçka tjeter.

Unë jam shqiptar kosove sepse gjaku nuk bëhët ujë, sepse gjakun edhe pse unë jam nga Kolonja e kam të njejtë me çdo shqiptar kosove !!

E ketë nuk e ndalon askush !! Nuk prishet e perçudnohet historia sepse disa tuafer ( me qëllim) duan të ngrenë pengesa e biles edhe”armë” moderne duke ndezur armiqësi mes të njejtit komb.!!

Nuk dua të di nëse ne pushtet është Edi apo Lulzimi (sepse për çeshtjen kombëtare nuk ka të majtë e të djathtë, nuk ka as flamuj politike), por atë që s’mundet ta ndalojë askush nga këta BURAT me një R është të qenit shqiptar, të menduarit bashkë, të ecurit bashkë, drejt një historie që do apo s’do Enverushi është e përbashkët !!

Historia nuk është loder, nuk është telekomande ku çdo kush mund të shtype stacionin që dëshiron, por është identitet, pasion, ndjenjë, është gjak, është e mbetet HISTORI !!

Ndaj shpesh është më mirë të heshtesh se të broçkullisesh !! Hesht Enverushke është më burrërore se të hollosh zërin e të bësh si burrë!

Ti nuk bëhësh kurrë burrë duke mohuar historinë !! Unë e kuptoj se të jesh pushtetar si këta, nuk të intereson identiteti kombëtar, por kjo s’do të thotë se ne, njerëzit e thjeshtë duhet të hapim rrugë, e të lejojmë këta pseudoshqiptarë të hapin gojë e të nxjerrin te vjella antikombetare !!

Historinë e bëjnë burrat e jo gjysmë burrat !! Unë jam shqiptar kosove dhe i tillë do të mbetem !!!

Ndaj Enverusherit dhe gjithë çeta pas tij duhet të kafshojnë gjuhën nëse nuk u pelqen, duhet ta bëjnë me zorr, sepse fatin e shqiptarëve të Kosovës nuk e vendos askush tjetër përveç historisë që ka drithëruar çdo shtëpi në atë tokë!!

I ndjeni klithmat ? I ndjeni vuajtjet ? po masakrat , vrasjet, ndyrsite , i ndjeni ???

E pra ato jane shpirtëra, shkuan për të qenë të lirë, e jo për tu drejtuar nga askush që për interesa personale shpik, mohon, hedh poshtë, shkel identitetin, siç po bëjnë ca nga pushtetaret xhepa plotë e shpirt të boshatisur !!!

Unë jam shqiptar kosove e ketë s’ma ndalon askush !! Historia është për burrat e jo për dallaveraxhinjtë!!/KultPlus.com

Të ngjajshme