‘Jam në martesë mikse, kam dy fëmijë dhe dallimet etnike nuk e kanë pamundësu bashkimin tonë’

7 Gusht, 2020 - 9:50 am

Pjesë e komunitetit egjiptian, Elbert Krasniqi është sot deputet në Kuvendin e Kosovës. Ai thotë se në Kosovë ka racizëm dhe diskriminim të heshtur, në shumicën e rasteve. Ai është i martuar me një shqiptare, dhe ka dy fëmijë. KultPlus.com dhe Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS) me anë të projektit ‘Personalja: Romët, Ashkalinjtë dhe Egjiptasit’ e sjellin tek ju një copëz nga tregimi i Elbertit.

Kjo video është prodhuar si pjesë e projektit “Mbështetja e mediave dhe gazetarisë për të drejtat e njeriut në Kosovë”, përkrahur nga zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe realizuar nga Kosovo 2.0, CEL dhe QKSGJ.

Të fundit

Të ngjajshme