Shqiptarja që po konkurron për kopertinën e revistës Muscle & Fitness Hers

26 Qershor, 2019 - 10:26 am

Shqiptarja Disola Horst që jeton në Amerikë, po konkurron për të zënë vend në kopertinën e revistës prestigjioze Muscle & Fitness Hers.

Ajo bën një jetë të shëndetshme dhe merret prej kohësh me fitnes, ndërsa në këtë garë përfaqëson më shumë se sa sportin. Disola është shembull për vajzat e reja, se si të jetojnë shëndetshëm duke u marrë me sport.

“Fillova t’i jap shëndetit prioritet dhe të merrem me fitnes në vitin 2011, ndërsa luftoja me depresionin. Vëreja se fitnesi më ndihmonte për ta përmirësuar shëndetin tim në përgjithësi, dhe ma rriti dashurinë e besimin” shprehet ajo. /KultPlus

Votimi i Disolës për këtë garë, mund të bëhet përmes këtij linku:

https://mshealthandfitness.com/2019/disola-horst

Të ngjajshme