Thaçi i jep Medalje një emisioni që abuzon me figurën femërore për qëllime komerciale

28 Shkurt, 2019 - 4:30 pm

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, nderoi me “Medaljen Presidenciale të Meritave” emisionin investigativ “Fiks Fare”.

“Në mbështetje të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, Medalja Presidenciale e Meritave i jepet programit të gazetarisë hulumtuese ‘Fiks Fare’, për kontributin e dhënë në denoncimin e dukurive negative dhe për promovimin e lirisë së shprehjes”, tha presidenti Thaçi.

Presidenti Thaçi priti në takim autorin dhe dy moderatorët e emisionit “Fiks Fare”.

Gjatë këtij takimi, presidenti Thaçi shprehu vlerësimin e tij për ndihmesën e emisionit “Fiks Fare” në luftën kundër korrupsionit dhe zgjidhjen e shumë problemeve për shqiptarët e Shqipërisë dhe të Kosovës.

Të ngjajshme