Tre shqiptarët parakalojnë në hapjen e Eurovizionit (FOTO)

12 Maj, 2018 - 9:21 pm

Kanë parakaluar kësisoj të gjithë këngëtarët që do të këndojnë sonte në Eurovizion.

Mes tyre, edhe tre shqiptarët, me Eugentin që bëri shqiponjën me duar bashkë me ekipin e tij.

Po i bashkangjesim këtu fotografitë e Elenit, Ermalit dhe Eugentit, tre shqiptarët që sonte performojnë për tri shtete të ndryshme në Eurovizion. / KultPlus.com

Të ngjajshme