Flamuri në gjysmështizë në Ambasadën Amerikane në Prishtinë, nderohen viktimat në Teksas

Nëntëmbëdhjetë fëmijë të vegjël dhe dy të rritur kanë vdekur nga të shtënat në një shkollë fillore në Teksasin jugor të Amerikës.

I dyshuari 18-vjeçar, i cili filloi të gjuajë nga një klasë në tjetrën, ka mbetur gjithashtu i vrarë.

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në nderim të viktimave ka vendosur sot flamurin në gjysmështizë.

“Sot flamuri ynë në gjysmështizë për të nderuar viktimat e akteve të pakuptimta nga një person i armatosur në shkollën fillore Robb në Uvalde, Teksas”, thuhet në njoftim. /KultPlus.com