Çifti që po mahnit të gjithë me stilin e tyre, fiton çmimin prestigjioz ‘Pierre Bergé’

Marka e re ‘EGONLAB’ me shkëlqimin e tyre unik duket se janë bërë pjesë e fazës më prestigjioze të industrisë së modës, ku sapo ka arrirë të fitoj çmimin prestigjioz ‘Pierre Bergé’ nga juria e shquar e “Andam Fashion Award”, shkruan KutPlus.

Ky çmim u fitua nga çifti që sapo kanë festuar 65 vjetorin e tyre së bashku. Ata kanë veshur markën ‘EGONlab’ dhe duket se me të vërtetë po përfaqësojnë dinjitetshëm këtë markë e cila përfaqëson njohjen e vizionit pa gjini dhe sa më gjithëpërfshirës.

“Është përgjegjësia e brezit tonë për të përhapur një mesazh pranimi dhe barazie për të gjithë. Megjithëse ne duam t’i lejojmë njerëzit të shprehen pa frikë dhe gjykim”, ka shkruar marka ‘EGONlab’ në rrjetet sociale.

KultPlus më poshtë ju sjell disa nga veshjet më të bukura të tyre e që lehtësisht po shoqërohen me lumturinë e të dy dashuruarve. / KultPlus.com